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sexta-feira, 28 de março de 2014

Rancho Vegan

[Português & English] Vegan


[Português]

Março já está a acabar, e o tempo volta a estar incerto, mas não desanimem, o sol volta rápido!
Ainda gosto muito de comer refeições quentes e reconfortáveis, parece que não me consigo saciar com comida fria por vezes. É um pouco psicológico, mas se posso, faço quente e saboroso.

Hoje para o almoço vai ser um Rancho Vegan:

Azeite 
3 Tomates picados
Polpa de Tomate
Cebola
Alho
250g Feijão Verde
4 Cenouras grandes
2 Latas de feijão encarnado ou manteiga
1 taça de massa (usei macarronete pequeno)
Sal
Pimenta preta
Cominhos
Louro
Pimentão doce
2 c. sopa de Massa de Pimentão 
Chouriço vegetariano de soja (opcional)
Couve lombarda

Coloquem numa panela o azeite, juntem o tomate,a cebola e o alho bem picados. Deixem cozinhar um pouco e juntem o resto dos legumes e vegetais devidamente lavados e cortados em pequenos pedaços. Acrescentem também o feijão e os temperos. Cozinha durante cerca de 8 minutos em lume brando e sempre a mexer para não queimar. Depois acrescentem água a ferver a polpa de tomate. Quando estiver tudo quase cozido, juntem a massa, o chouriço (eu não usei) e a couve. Verifiquem os temperos e a água. Quando a massa estiver cozida, está pronto!

Espero que gostem, demora algum tempo a ser feito, mas é delicioso.


[English]

March is near it's end, and we're back to weird weather, but don't be sad, the sun will come back pretty soon!
I still enjoy eating warm and cozy meals, it seems as if I can't get satisfied with cold food sometimes. It's very psicological, but if I can, I cook warm and tasty.

Today for lunch, I am making Vegan "Rancho" (Rancho: a strong and satisftying variety of vegetables, legumes, noodles and seasonings):

Olive oil
3 Chopped tomatos
Tomato pulp
Onion
Garlic
250g of Green Beans
4 Carrots, big 
2 Cans of red of butter beans
1 cup of noodles (I used manicotti noodles)
Salt
Black Pepper
Cummins
Bay leaf
Sweet Pepper
2 soup spoons of ground red pepper
Vegan chourizo (optional)
Savoy cabbage


In a big pot, put the olive oil, add the tomato, onion and garlic well chopped. Let it cook a while and join the rest of the legumes and vegetables, properly washed and sliced in small pieces. Add the beans and seasonings. Cook it for about 8 minutes, low heat, always stiring to avoid burning. Then, add boiling water and the tomato pulp. When everythings is almost cooked, add the noodles, the chourizo (I didn't use it) and the cabbage. Check the seasonings and water. When the noodles are cooked, it's ready!

I hope you like it, it takes a long to cook, but it's delicious. 


Love,

C

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