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sexta-feira, 28 de março de 2014

Risotto de Espinafres e Pinhão

[Português & English] Vegan



[Português]

Espinafres
Risotto 
Alho
Cebola
Coentros
Caldo de legumes ou água
Pinhão
Sal
Pimenta Preta
Vinho branco
Azeite

Coloquem o azeite num recipiente largo e com tampa. Juntem o alho e a cebola bem picados, e os pinhões, sal e pimenta. Deixem alourar e juntem os espinafres e envolvam tudo. Tapem e cozinhem 5 minutos. Acrescentem o arroz e os coentros, misturem tudo bem e deixem cozinhar uns 2 minutos. Deitem água a ferver ou o caldo de legumes, e deixem tudo a ferver uns minutos, depois acrescentem o vinho e mexam muito bem. Tapem e deixem cozinhar até ficar um pouco de água. Depois apaguem o lume e deixem o arroz absorver tudo o resto.

Sirvam e bon apétit  ! :)






[English]

Spinach
Risotto
Garlic
Onion
Coriander
Water or vegetable stock
Pine Nuts
Salt
Black Pepper
White wine
Olive oil

Place the olive oil on a large and lid recipient. Add the chopped garlic and onion, the pine nuts, salt and pepper. Let it cook a little and join in the spinach, stir it to fully involve the ingredients. Cover the pot and let it cook for 5 minutes. Add the rice and coriander, mix it all very well and cook for about 2 minutes. Pour boiling water of the vegetable stock in, and let it boil for some minutes, then add the white wine and stir everything very well. Cover and cook until there's very few water left, cut the heat, let it covered up so the rice absorbs the rest. 

Serve, and bon apétit ! :)

Love,

C

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