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quinta-feira, 5 de dezembro de 2013

Tasty Pastry

[Português & English] Vegetarian



Para o jantar de hoje decidi fazer algo fácil e saboroso! Quando olham para o que fiz parece uma pizza à primeira, mas é mais estaladiço. 
Aqui está a receita:

Massa folhada (comprada no supermercado)
2 Tomates
1/2 Cebola
8 Cogumelos
Algumas azeitonas
Orégãos
Queijo Mozarela

Coloquei a massa na prateleira do forno, e deixei o papel de culinária para evitar que a massa se colasse ao recipiente. 
Cortei os tomates bem cortadinhos para ficarem meio em puré, adicionei as cebolas e coloquei tudo dentro da massa. Juntei os restantes ingredientes, fechei a massa um pouco e polvilhei com queijo por cima. 20 a 30 minutos no forno e polvilhei orégãos por cima.

Esperam até arrefecer e saboreiem! Espero que gostem. É muito fácil de fazer e mesmo muito bom. Por vezes também acrescento sementes de papoila pois enaltecem um pouco o sabor.








So for tonight's dinner, I decided to do something pretty easy and yummy! When you look at it, it looks like a pizza at first, but it's crunchier. 
Here's the recipe:

1 Puff Pastry (I bought one in the supermarket.)
2 tomatoes
1/2 onion
8 mushrooms
A few olives
Oregano
Buffalo Mozzarella cheese

I placed the pastry over the oven’s shelf, you can leave it with the cooking paper, to protect it from getting glued to the bottom.
I chopped the tomatoes really well, to get them juicy, joined the onions and added it on top of the pastry. Added the rest of the ingredients, closed the pastry a little bit, added the cheese on top. 20 – 30 minutes in the oven and then sprinkled the oregano.

Wait till it’s colder, and enjoy it! I hope you like it. It’s very easy to do, and also very tasty. Sometimes I add some poppy seeds, it also enhances the flavor.

See you soon,

Catarina


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